Kontaktní osoba Grafický prvek
Ikona

Kontakty a média

Spojte se s námi

fotografie generálního ředitele

Michal Debrecéni

generální ředitel

Specialista, který je v gastronomii ponořený už od svých studentských let. Už před třicítkou vedl českou pobočku řetězce Villa Enterprises Management. V roce 2011 přešel na pozici country manažera Newrest v Chorvatsku. Za 7letého působení společnost specializovaná na stravování leteckých provozů čtyřikrát vyhrála ocenění pro nejúspěšnější firmu v ubytovacích a stravovacích službách. Po práci v jihoafrické pobočce Dnata-Newrest a české Zátiší Group se generálním ředitelem Compass Group Czech Republic stal na konci roku 2019.

michal.debreceni@compass-group.cz
fotografie finanční ředitelky

Zuzana Volková

finanční ředitelka

Expertka na finanční management se zkušenostmi z nejrůznějších oborů a práce v Česku i zahraničí. Pracovala jako auditorka ve společnosti Deloitte a poté čtrnáct let u logistické společnosti TNT Express, kde působila v Nizozemsku, Anglii a Singapuru. Do Compass Group se dostala přes pozici finanční ředitelky ve společnosti Xerox. U lídra trhu velkokapacitního stravování má dnes na starost finance v celé oblasti střední a východní Evropy a za Čechy a Slovensko také oblasti lidských zdrojů a informačních technologií.

zuzana.volkova@compass-group.cz
fotografie obchodího ředitele

Martin Straka

obchodní ředitel

Martin má bohaté zkušenosti s řízením obchodu v B2B prostředí, především v oblasti outsourcingových řešení pro korporátní klientelu. Právě předmět pracovního zájmu ho spojil i s Compass Group. Velký fanoušek pohostinství a gastronomie do firmy přišel v září 2020 a od června 2021 vede tým českých a slovenských obchodníků k dalšímu růstu a excelenci.

martin.straka@compass-group.cz
fotografie obchodního ředitele

Tomáš Čabaj

ředitel nákupu

Tomáš o sobě tvrdí, že se původně chtěl gastronomii vyhnout, protože v ní pracuje celá jeho rodina, ale nakonec v ní i tak rád skončil. Většina jeho pracovního života je spjatá se značkami Eurest a Compass Group. Po studiu na Vysoké škole hotelové nastoupil jako junior nákupčí, přičemž měl na starost jednu sortimentní skupinu. Přes pozici nákupčího seniora se vypracoval na lídra týmu v Česku a na Slovensku a dnes vede oddělení nákupu v celém regionu střední a východní Evropy.

tomas.cabaj@compass-group.cz
fotografie manažera kvality

Petr Brož

ředitel pro kvalitu a udržitelnost

Kvalitě a bezpečnosti potravin se věnuje celou svoji kariéru. Po studiu na České zemědělské univerzitě absolvoval stáž v mlékárenském provozu v USA. První domácí zkušenosti sbíral ve společnosti Compass Group, kam nastoupil do oddělení kvality, a potom šest let v Tesco Stores, kde se mimo svého oboru podílel na projektech spojených s darováním potravin. V roce 2015 se rozhodl pro návrat do Compass Group, kde má od roku 2019 na starost bezpečnost, hygienické standardy a udržitelné strategie v šesti zemích střední a východní Evropy.

petr.broz@compass-group.cz
fotografie executive chef

Michal Pažák

executive chef

Donedávna executive chef slovenské Bencik Culinary Group, jedné z největších gastronomických skupin v zemi, má dnes na starost školení, rozvoj kuchařů a jídelníčky provozoven Eurestu a Scolarestu v Česku a na Slovensku. V uplynulých deseti letech se podílel na otevření více než 20 restaurací, od těch typu à la carte přes italské koncepty, moderní pivovary nebo kantýny ve firmách. Zkušenosti dnes aplikuje do každodenního provozu poboček Eurestu, aby se tady hosté opravdu cítili jako v restauraci.

michal.pazak@compass-group.cz

Compass Group Czech Republic s.r.o.

Jankovcova 1603/47a

170 00 Praha 7

Tel.: +420 731 438 529

info@eurest.cz

IČ: 00642215, DIČ skupiny pro DPH: CZ699002587

Spisová značka: C 694 vedená

u Městského soudu v Praze

ID dat. schránky: 5n84tf9

Pro média

Zajímá vás, jaké jsou trendy ve veřejném a školním stravování?
Co lidem chutná a jak se mění technologie v kuchyních?
Nebo jak hlídáme kvalitu potravin a dodržování norem?

Neváhejte se na nás obrátit

Kdo jsme?

Servírujeme hostům spokojenost a chuť do další práce. Už od vzniku samostatného Česka jsme prostřednictvím značky Eurest lídrem trhu závodního stravování a dodavatelem gastronomických služeb pro širokou škálu zákazníků.

Firmy a výrobní závody zbavujeme starostí se zajištěním kvalitního stravování pro jejich zaměstnance. O obědy, večeře i snídaně se staráme v několikasměnných výrobních provozech, jaderné elektrárně i logistických centrech. Podáváme jídla, která milujete od dětství, i ta, která dokonale zapadají do vyváženého životního stylu. Při tvorbě jídelníčků spolupracujeme s nutriční specialistkou, která dohlíží na tvorbu nového menu pro dospělé i naše dětské hosty na pobočkách sítě školních jídelen Scolarest.

O hostech nemluvíme jen tak. Od začátku si stojíme za tím, že zaměstnanecké restaurace jsou restaurace jako každé jiné, a podle toho by měla vypadat jejich nabídka, prostředí i chování personálu. Zároveň si také uvědomujeme, že jako velká společnost neseme svůj díl zodpovědnosti vůči prostředí, ve kterém fungujeme. Úzkostlivě hlídáme naplňování všech norem, které se našich provozů týkají, a angažujeme se v aktivitách, jejichž cílem je redukce potravinového odpadu. O všem, co se pod pokličkou firmy děje, pak informuje formou blogu Český oběd.

Pracujete v médiích a
máte nějaké dotazy?

Neváhejte se s nimi obrátit na Martinu Fojtů, zajišťující naše PR a komunikaci, a to na telefon 725 316 964.

Rádi vám odpovíme na otázky týkající se:

  • provozu a inovací v restauracích a kuchyních společného stravování
  • provozu a inovací v oblasti školního stravování
  • nakládání s potravinovým odpadem a předcházení jeho vzniku
  • zavádění nových technologií do restauračních provozů
  • hygienických norem v gastronomii a potravinové logistiky